Powered By Blogger

Rabu, 19 April 2023

Istimewa program insentif shaklee cycle April 2023

 

Berita gembira di Cycle baru shaklee, ramai SID exited sebab shaklee sediakan banyak reward dan insentif-insentif baru, Peluang besar buat semua ahli baru, ahli lama SID untuk terus melebarkan organisasi perniagaan.
Bermula April/2023 sehingga Jun/2023, Shaklee Malaysia telah menyediakan satu Program Insentif Shaklee Malaysia atau Field Insentif Malaysia (FYP) . Sebagai Cabaran Bulanan bagi pangkat Supervisor dan Senior Supervisor baru dan lama, best sangat program ni, extra bonus untuk mereka yang dapat capai insentif ini.


Banyak keistimewaan program ni untuk semua ahli baru yang konsisten mencapai rank baru bermula dari pangkat Supervisor serta untuk ahli yang di pangkat Supervisor dan senior supervisor.


Keistimewaan Program Insentif Shaklee Malaysia

Program ini diwujudkan  untuk membina asas konsisten dalam sebuah perniagaan yang kukuh dalam satu-satu kumpulan yang baru. Sama-sama membantu pemimpin perniagaan yang teratas untuk membina semula perniagaan agar menjadi lebih kukuh dan bertahan lama di bawah satu kumpulan perniagaan.


Macam mana nak capai keistimewaan ni? Yes, mesti la perlu mengikut syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh Shaklee Malaysia. Nak tahu bagaimana & apa kelayakan untuk mendapatkan bonus tambahan RM600?


Cara Nak Dapatkan Bonus Tambahan Shaklee RM600.

Bermula April 2023 hingga Jun 2023 di dalam Program Insentif Shaklee, anda yang dapat kekal efektif selama 2 bulan selepas naik pangkat dengan pangkat baru iaitu Supervisor atau Senior Supervisor secara automatik layak mendapat bonus tambahan sebanyak RM600.


Jika tak berjaya naik pangkat dalam bulan April 2023, anda masih boleh berusaha untuk naik pangkat pada bulan Mei 2023. Tapi sekirannya masih tidak berjaya naik pangkat juga dalam bulan tersebut, peluang terakhir anda perlu capai rank baru adalah pada bulan Jun 2023 dengan syarat selepas naik pangkat wajib kekal effective 2 bulan selepas naik pangkat.

👉Berjaya naik pangkat bulan April, kekal effective bulan mei dan Jun - reward tunai sebanyak rm600 akan di bayar pada bulan Ogos
👉Berjaya naik pangkat bulan Mei, kekal effective bulan Jun dan Julai - reward tunai sebanyak rm600 akan di bayar pada bulan September
👉Berjaya naik pangkat bulan Jun, kekal effective bulan Julai dan Ogos - reward tunai sebanyak rm600 akan di bayar pada bulan Oktober.


Sangat mudah kan nak dapat bonus tambahan tunai RM600 dari shaklee. Anggaran jualan pada bulan pertama RM11 ribu untuk dapatkan 21%. Oleh sebab itulah program ni juga membawa kita untuk bangkit dalam sebuah kumpulan perniagaan yang besar, kukuh dan bertahan lama.


3 Kategori Program Insentif Shaklee Malaysia


Kategori Yang Pertama

Pada cycle April 2022 hingga Mac 2023 anda masih bergelar pengedar iaitu belum mencapai pangkat Supervisor atau belum pernah mencapai bonus Shaklee 21%. Anda layak dapat reward dari program ni jika anda dapat naik rank Supervisor yang bermula April 2023 hingga Jun 2023 ini selama 3 bulan berturut-turut kekal efektif.

Boleh rujuk gambar di bawah untuk lebih jelas. Bagi kategori Yang Kedua Dan Ketiga

Terbuka kepada ahli yang dah naik pangkat Supervisor dan Senior Supervisor pada April 2022 hingga Mac 2023. Boleh rujuk pada gambar di bawah untuk lebih jelas. 

Kiraan Kategori Pertama Bagi Kenaikan Pangkat Baru Untuk Layak Bonus Tambahan Shaklee RM600.

Program ini khas untuk anda yang belum pernah naik pangkat dalam Shaklee sama ada ahli baru atau ahli lama. Peluang anda terbuka luas dengan kenaikan pangkat baru dan kekal efektif 2 bulan berturut-turut seterusnya selepas 1 bulan naik pangkat.


Syarat Yang Perlu Dipatuhi.

Bagi melayakan lagi anda dapat RM600, syarat ini perlu anda patuhi:
Setelah mencapai kelayakan disetiap kategori anda tidak boleh melanggar PNR yang telah pun Shaklee Malaysia tetapkan. Antaranya adalah seperti berikut:


✅Penyata hak-hak dan tanggungjawab Shaklee di bawah Seksyen 2 menjadi seorang para Pengedar tidak boleh menjual produk Shaklee secara langsung atau tidak langsung kepada atau daripada kedai atau premis runcit.


✅Tidak boleh menjual shaklee di laman e-dagang.


Jika anda melanggar mana-mana P&R Shaklee, penarikan balik kelayakan untuk bonus tambahan akan dibuat dari pihak Shaklee tanpa sebarang kompromi.


Ganjaran Bagi Yang Konsisten Dalam Pangkat shaklee.


1. Shaklee Regional Incentive Trip 2023 Seoul, Korea


2. Shaklee International Incentive Trip 2023 Global Conference, Los Angeles, USA

Bagaimana cara untuk dapatkan ganjaran?


✅Naik pangkat baru bermula April, Mei dan Jun/2023.


✅Kekal efektif pada pangkat baru 2 bulan berturut-turut.
Akan layak dapat tambahan 10 mata untuk setiap bulan berturut-turut. Maksimum 20 mata tambahan.
Seterusnya jika anda terus konsisten dan mencapai pangkat baru sehingga Master Coordinator, tak mustahil nama anda layak masuk ke Trip Percuma Shaklee.
Fuhh banyakkan yang shaklee tawarkan untuk cycle baru tahun 2023 ni. Semua orang akan dapat menfaat dengan program insentif shaklee ni. 


Selain dapat cash reward tambahan, setiap kumpulan juga boleh melebarkan lagi kumpulan masing-masing serta mengukuhkan lagi kumpulan perniagaan. 


Banyak sangat sebab yang membuatkan ramai mesti join shaklee ni.Jom rebut peluang ni, jangan fikir lama-lama boleh terus click link 

https://wa.me/60148408193 , Syafa boleh guide. 


SyafaRahim

Trusted Shaklee Agent

Shaklee Kulim Kedah #NextlevelBlogging
#Shakleetriumph2023
#shakleethrive2023
#BisnesOnlineTerbaikMalaysia

2 ulasan:

  1. MasyaAllah mmg best tawaran Shaklee untuk SID2 Malaysia tahun ni..Jom bersama2 kita grab!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kak 😍 jom2 ...best boleh dapat banyak extra

      Padam

Vitamin untuk Wanita

Hidup dalam zaman yang serba menekan sekarang ni, wanita perlu sentiasa kekal kuat dan sihat tak kiralah samada dari segi dalaman, luaran da...